Χριστουγεννιάτικα έλκηθρα με ελάφια
Χριστουγεννιάτικα έλκηθρα με ελάφια

Κατηγορία

Η εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στον χριστουγεννιάτικο στολισμό και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και δημόσιους φορείς σε όλη την Ελλάδα σε οικονομικές τιμές.

Οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί μας διακοσμούν πλατείες σε Αθήνα, Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και μεγάλα πολυκαταστήματα, χριστουγεννιάτικα πάρκα αλλά και κήπους ή βεράντες ιδιωτών.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είδη στολισμού που έχουμε είναι το έλκηθρο με ελάφια. Ένα στόλισμα που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν περαστικό. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από έλκηθρα όμως το βασικό χαρακτηριστικό όλων είναι το υψηλό design και η αξεπέραστη ποιότητα σε προσιτό κόστος. Έτσι μπορείτε να βρείτε έλκηθρα με 2 – 4 – 6 ή και περισσότερους ταράνδους ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε. Στο έλκηθρο πάνω κάθεται ο Άγιος Βασίλης και με την κατακόκκινη στολή του και είναι έτοιμος να μοιράσει τα δώρα του!

Θα βρείτε έλκηθρα σε διάφορα μεγέθη και σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων ώστε να καλύψουμε κάθε γούστο. Επιπλέον έχουμε έλκηθρα τα οποία διαθέτουν ήχο και κίνηση κάτι το οποίο συναρπάζει μικρούς και μεγάλους! Ακόμα διαθέτουμε έλκηθρα με ελάφια οποία είναι κατασκευασμένα από φωτάκια LED για να φωτίσουν τις χριστουγεννιάτικες νύχτες!

Το έλκηθρο με ελάφια ή ταράνδους αποτελεί αναμφίβολα ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κάθε χώρου. Είναι αυτό που ταξιδεύει τους μεγάλους πίσω στα παιδικά τους χρόνια και αυτό που κάνει τους μικρούς να ονειρεύονται τον Άγια Βασίλη που θα έρθει με τα δώρα του.

Όλα μας τα έλκηθρα είναι κατασκευασμένα από υλικά τα οποία να αντέχουν στις συνθήκες που επικρατούν το χειμώνα έξω. Διαθέτουμε έλκηθρα πλαστικά, ξύλινα καθώς και κατασκευασμένα από φωτάκια LED. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρώματων πάντα σε οικονομικές τιμές. Επιπλέον σε κάθε έλκηθρο τοποθετούμε φωτάκια ώστε όταν πέσει το σκοτάδι να αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σας.

Το έλκηθρο με τα ελάφια ή τους ταράνδους αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή είδη στολισμού για τα Χριστούγεννα. Θέλοντας να προσφέρουμε σε όλους τα πιο όμορφα, γιορτινά και ανεπανάληπτα Χριστούγεννα έχουμε επενδύσει σε διακόσμηση ποιότητας και αισθητικής για να στολίσουμε πλατείες, κήπους, καταστήματα και κάθε εξωτερικό ή μεγάλο χώρο με έλκηθρο με ελάφια.

Μετά το πέρας των γιορτών η εταιρεία μας αναλαμβάνει το ξεστόλισμα και την αποκατάσταση του χώρου στην αρχική του μορφή καθώς και την ασφαλή φύλαξή του σε ιδιόκτητο χώρο.

Βλέπετε:

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις Kefalonitis decor

Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις

Οι χριστουγεννιάτικες συνθέσεις αποτελούν έναν πρώτης τάξεως τρόπο για να φέρετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σας με τρόπο οικονομικό, εύκολο και γρήγορο. Μικρές λεπτομέρειες σε όλο το σπίτι αλλά και σε εξωτερικούς χώρους θα  δώσουν μια νότα ζεστασιάς και θαλπωρής σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά Kefalonitis

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Όσοι αγαπούν τα Χριστούγεννα σίγουρα δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην μεγάλη συλλογή μας από μοντέρνα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

Στεφάνια στολισμένα

Στεφάνια στολισμένα

Ένα από τα must για κάθε χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι το στεφάνι. Το στεφάνι είναι ο προάγγελος των Χριστουγέννων και διακοσμεί εξίσου καλά τόσο την εξώπορτα του σπιτιού ή του καταστήματος ή  το τζάκι όσο και έναν εξωτερικό χώρο.